E-mail: info@christministries.nl

Heilige Geest

Heilige Geest

Veel Christenen weten niet meer dat God vandaag de dag nog steeds tot én met je kan spreken. Met als gevolg dat veel gelovigen nooit is verteld dat God spreekt en hoe dat precies werkt. De vele teksten in met name het Nieuwe Testament over het persoonlijk en heel concreet spreken van de Heilige Geest zijn talrijk. Er zijn 97 (!) teksten in het nieuwe testament die gaan over de Heilige Geest. Maar op de één of andere manier wordt er vaak over deze teksten heen gelezen alsof het spreken van de Heilige Geest iets van vroeger is, uit de tijd van de bijbel

De Heilige Geest wordt vaak de Trooster genoemd en misschien heb je je wel eens afgevraagd hoe Hij je dan precies troost; hoe gaat het in z’n werk als de Heilige Geest je gaat troosten?

Deze tekst uit 2 Korintiërs 13 ken je ongetwijfeld: De genade van de Here Jezus Christus en de liefde van God en de gemeenschap van de Heilige Geest zij met u allen”. 

Terwijl Petrus nog nadacht over het visioen, zei de Geest tegen hem: ‘Er zijn hier drie mannen die naar je op zoek zijn. Ga meteen naar beneden…’  Handelingen 10:19-20

De Geest zei tegen Filippus: ‘Ga naar die man daar in de wagen’.- Handelingen 8:28

Deze teksten spreken over een relatie en wederzijdse communicatie. Hieruit blijkt dat de Heilige Geest in staat is heel precies en concreet te spreken en jou exact de aanwijzingen te geven die Hij vindt dat je nodig hebt. Is er in jouw leven sprake van wederzijdse communicatie met de Heilige Geest en heb jij Zijn stem weleens gehoord?

Het is onze passie en ons doel om je te leren hoe je Zijn stem kan verstaan! Je bent gemaakt voor een relatie met Hem. Neem gerust contact op om te kijken hoe jouw groep, kerk of organisatie hierin getraind kan worden. We komen graag bij jou op locatie maar we organiseren zelf ook events. Houdt onze agenda op de site in de gaten om te zien waar en wanneer we een training organiseren.